Jouw Kieskeurige Eter weer relaxter aan tafel

Ontdek de verborgen kansen die het verschil maken en ervoor zorgen dat je kind weer méér gaat eten en proeven!
Afspraak makenVertel me meer

Het eten bij je kind gaat moeizaam…

Je kind is nogal kieskeurig met eten, al langere tijd zelfs. Misschien stopte je kind “opeens” met eten of heeft hij/zij altijd al sterke voorkeuren gehad. Wat je ook doet, er verandert NIETS. Je ziet gewoon echt dat het eten een struggle is voor je kind en je wilt zó graag helpen. Het zou zo lekker zijn als hij/zij meer kon genieten, dat gun je je kind echt! Zodat je samen lekker uit eten kunt of je kind bij vriendjes kan blijven eten.

Waar liggen kansen voor jouw kind?

Je hebt al zoveel gezocht naar informatie, zoveel geprobeerd, professionals bezocht, alleen je komt maar niet verder met je kind… Super frustrerend!

Het voelt of je omgeving en professionals je niet begrijpen en je twijfelt soms aan jezelf of je wel echt ziet wat je ziet. “Heb ik zelf dan iets verkeerd gedaan dat hij/zij nu zo’n moeite heeft met eten?” vraag je je wel eens af. Vanuit de liefde voor je kind lukt het je om veel geduld en begrip op te brengen voor het anders eten, en toch voel je een bepaalde machteloosheid. Je wilt iets doen, een oplossing hebben!

Je zoekt verder. De tijd tikt door en je wilt zó graag begrijpen WAAROM je kind zo kieskeurig eet en wat je zelf kunt doen om je kind te helpen!

Ontdek dit in het Kieskeurige Eters Traject!

Over Inger

Hi, ik ben Inger! In 2014 leerde ik tijdens een leer/werkperiode bij het Curaçao Dolphin Therapy Center over verborgen kansen in de ontwikkeling van de mond. Wauw, wat gaaf zeg! Met een kleine aanpassing of oefening kon je al een enorm verschil maken bij een kind.

In 2017 specialiseerde ik mij verder bij Estasi in Ermelo en ontdekte ik dat er veel meer achter het eet”gedrag” zit dan dat wij op het eerste gezicht denken. Het is niet alleen wat je hoort en ziet, zoals “ik wil wél tomaat, maar geen komkommer” of het bord wegschuiven, het gaat zóveel verder!

Wat ik super gaaf vind, is dat er gewoon stappen zijn die je kunt zetten waardoor het eten wél weer gaat lukken! Ik laat je graag zien wat je kunt doen om je kind te helpen, en zo weer grip krijgt op de situatie rondom het eten!

Ervaring van klanten

Onze dochter heeft autisme, geen spraak, en vaste eet- en gedragsgewoontes. Onze ervaring is dat onze dochter door de gezichtstechnieken die Inger toepaste, meer open staat voor ander voedsel. En dat ook meer proeft en eet, daar waar ze voorheen alleen een voor haar bekend eetpatroon had.

Inger is zeer enthousiast en heeft veel geduld, wij zijn zeer tevreden.

Fam. De Jong

Mijn laatste blogartikelen over kansen

 

Heb je een vraag?

Stuur deze via het onderstaande formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in dit privacybeleid.